Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la setzena edició del campus d'estiu Vitamina

Del 27 de juny a l'1 de setembre, l'Ajuntament ofereix, un any més, una proposta lúdica i esportiva adreçada als infants i joves del municipi.

El campus d'estiu Vitamina arriba enguany a la seva 16a edició oferint als infants un munt d'activitats durant els matins d'estiu. Enguany les activitats es duran a terme del 27 de juny a l'1 de setembre.

Aquesta activitat lúdica de l'estiu a Sant Fruitós de Bages, organitzada per l'Ajuntament i el Consell Esportiu del Bages, va dirigida a infants nascuts del 2009 al 2019 (ambdós inclosos).

L'horari serà des de les 9:00 del matí fins a les 13:00 del migdia, amb la possibilitat d'ampliar l'horari de 8:00 a 9:00 i de 13:00 a 14:00 hores.

Les activitats combinaran diferents disciplines esportives, tant individuals com esports col·lectius, jocs, treballs manuals, piscina i sortides a diferents indrets del municipi.

El termini per a realitzar les inscripcions és des del dimarts 2 de maig i fins al divendres 16 de juny i es pot fer telemàticament a través del següent del formulari  o demanant cita a l'àrea d'atenció a les persones demanant hora al telèfon 93 878 80 31, de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores.

Per tal de resoldre tots aquells dubtes o qüestions que puguin sorgir, s'ha programat una sessió informativa virtual el dimecres 10 de maig a 2/4 de 7 de la tarda on es donarà informació més detallada de totes les activitats. Es podrà seguir aquesta sessió en directe a través el canal de YouTube de l'Ajuntament

Tota la informació AQUÍ