Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la sisena edició de la iniciativa "Netegem el nostre entorn" a Sant Fruitós de Bages

El proper diumenge 14 de maig, Sant Fruitós de Bages participa en la celebració, a nivell europeu, de l’European Clean Up Day, una iniciativa per tal de netejar l’entorn del municipi.

El punt de trobada dels participants serà a la Plaça Alfred Figueras. La convocatòria és a les 8.00 h on hi haurà un petit esmorzar inicial per a tots els participants i la sortida es realitzarà a les 9.00 del matí. Seguidament, s’iniciarà el desplaçament fins els diversos punts de neteja, amb un recorregut apte per a tots els públics.

La matinal de neteja finalitzarà sobre les 11h del matí a la mateixa plaça Alfred Figueras, on es deixarà de forma visible i simbòlica la brossa recollida al nostre entorn durant la jornada com a acte de conscienciació i sensibilització. Els participants també gaudiran d’una merescuda botifarrada després de l’acció voluntària de neteja de l’entorn. En passades edicions es va recollir gairebé mitja tona de deixalles de tot tipus. Al finalitzar la jornada tots els participants rebran un obsequi per part del consistori.

Per tal de fer una millor gestió de la jornada, l’Ajuntament demana preferentment inscriure’s prèviament a través del correu electrònic mediambient@santfruitos.cat o bé trucant al telèfon 93 878 97 00.
Col·laboren en la jornada les entitats locals, ADF i el Grup Posa’t en Marxa i la UTE Sant Fruitós que gestiona el servei de recollida d’escombraries i neteja viària.