Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba l'estiu jove, un juliol ple de propostes per a tots els gustos

Des d’avui i fins al 24 de juliol els i les joves podran gaudir de tallers, esports i una àmplia oferta de cultura i oci.

Des d’avui 5 de juliol i fins al diumenge 24 de juliol, el jovent de Sant Fruitós de Bages pot participar en l'edició 2022 de l'Estiu Jove, un calendari ple de propostes confeccionat per ells i elles mateixes en el marc de diferents trobades i processos participatius.

El tret de sortida el donarà aquesta tarda, a partir de les 5, un taller per aprendre a cuinar creps. El dijous 7 de juliol arriba la tarda de ioga, de 6 a 2/4 de 8 del vespre. Ambdues activitats seran al Nexe Espai Jove i cal inscriure's prèviament.

La proposta esportiva serà el divendres 8 de juliol amb tota una tarda de vòlei platja a la pista del municipi, de les 6 de la tarda a les 9 del vespre. Els i les participants podran gaudir amb aquesta activitat que també inclou berenar, aigua i música. No cal inscripció prèvia.

El diumenge 10 serà el torn de l'esperada batalla de laser combat, a partir de les 6 de la tarda al Bosquet. Cal inscripció prèvia.

Pel dimarts 12 de juliol, el col·lectiu Santfree's Rainbow ha preparat un taller de tenyir samarretes. Per participar-hi pots endur-te la samarreta de casa o també n'hi haurà de disponibles al Nexe. L'activitat començarà a les 6 de la tarda.

Els joves majors de 18 tindran una nova proposta pel divendres 15 de juliol a la Pista del Bosquet. Arriba el primer tast de cerveses de l'estiu jove, amb Cervesa Guineu. La proposta començarà a les 19 de la tarda i cal inscripció prèvia amb un cost de 2€ per participant. A partir de les 9 del vespre sessió de punxadiscos amb Jose J Medina Rapologia Ràdio  i a continuació concert amb la banda Juriol, amb la santfruitosenca Clara Oliveres al capdavant.

El dimarts 19 de juliol, una nova oportunitat per aprendre cuina amb un taller de gelats, de 5 de la tarda a 8 del vespre, al Nexe Espai Jove. Cal inscripció prèvia.

El dijous 21 de juliol serà el moment de fer equip per resoldre un room scape per diferents punts del municipi. Per participar en l'escape city "El vilatà de l'any" caldrà inscriure's prèviament per grups fins a un màxim de 15 equips. Per tal de dur a terme l’activitat caldrà un mínim de 3 grups inscrits.

L'aplec popular del jovent serà el dissabte 23 de juliol amb el sopar i concert jove, a partir de les 8 del vespre al Cobert de la Màquina de Batre. Botifarrada per sopar i a continuació sessió de música amb Jose J Medina de Rapologia Radio, concert amb Kevin Deké i sessió amb DJ Arzzett. El preu dels tiquets pel sopar és de 3€.

L'estiu jove clourà amb una sessió de cinema a la fresca sota el Cobert el diumenge 24 de juliol a les 10 del vespre. La pel·lícula serà votada pels i les joves a través d'un procés participatiu a les xarxes.

Exceptuant el tast de cerveses i el sopar jove, totes les activitats programades són gratuïtes però cal inscriure's prèviament al Nexe Espai Jove ja sigui per telèfon al 93 878 89 83, per WhatsApp al 609 00 21 54, per correu electrònic a nexejove@santfruitos.cat o presencialment al Nexe- Espai de Cultura.