Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AVÍS INFORMATIU - Afectacions en motiu La Volta Ciclista Catalunya al seu pas per Sant Fruitós de Bages

El dimecres 24 de març la 100a edició de Volta Ciclista Catalunya passarà per Sant Fruitós de Bages en la seva tercera etapa.

El pas de ciclistes es realitzarà al llarg de tota la N141c, entrant des de Manresa i sortint direcció Artés, amb afectacions al nucli, a La Rosaleda, i a Torroella de Baix. La previsió és que els ciclistes realitzin el seu pas pel municipi entre les 13:40 hores i les 14:15 hores.

Les afectacions al trànsit començaran a partir de les 13:00h i al pas dels ciclistes hi haurà un tall total de la circulació a tota la N141c, carretera de Vic, en ambdós sentits de la circulació. Aquesta previsió horària es pot veure alterada per motius d’organització i/o pel desenvolupament de la cursa.

Des de les 8 del matí i fins a les 3 de la tarda del mateix dia 24, estarà prohibit estacionar a banda i banda de la carretera de Vic, tot i això sí que estarà permesa la circulació per aquest vial fins al moment en què s’activi el dispositiu.

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, s’han establert circuits interiors per tal de facilitar la mobilitat. Les afectacions a la circulació estaran degudament senyalitzades i els agents de la Policia Local vetllaran pel seu correcte funcionament amb el suport de voluntaris i de Protecció Civil.

Des de l’Ajuntament us demanem col·laboració per al compliment d’aquestes mesures per tal de poder garantir el transcurs correcte de la cursa i vetllar per la seguretat dels participants. En aquesta línia us demanem que planifiqueu amb antelació les vostres entrades i sortides del municipi, si coincideixen amb la franja horària esmentada.

Us informem que a l’alçada de la plaça Onze de Setembre hi haurà un esprint intermedi puntuable. A causa de les mesures de prevenció i contenció sanitàries per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, i d’acord amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Volta ha demanat que tant a les sortides com a les arribades no hi hagi públic, per garantir la seguretat de la bombolla dels participants.

La Volta Ciclista a Catalunya és una carrera que atrau els millors ciclistes internacionals i es considera la tercera cursa ciclista per etapes més antiga del món, després del Tour de França i del Giro d’Itàlia.