Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

AVÍS INFORMATIU - Afectacions Ultra Trail Barcelona

El dissabte 23 de març, Sant Fruitós de Bages acollirà la 11a edició de l'Ultra Trail BCN, un esdeveniment esportiu que convertirà el municipi en l'epicentre del trail running.

Durant tot el dissabte es duran a terme diferents proves esportives, de diverses distàncies, totes elles amb sortida i arribada a la plaça Alfred Figueras.

Les sortides es faran en els següents horaris:

Ultra Trail (61 km) - 7:00 h.
Marató (40 km) - 8:00 h.
Mitja (26 km) - 9:00 h.
Speed (11 km) - 9:30 h.
Caminada popular (6 km) – 10:00 h.

Les avingudes Sant Joan i Jaume I, per on els corredors i corredores duran a terme les sortides i les arribades, no es tallaran a la circulació de forma permanent tot i que sí que hi haurà talls intermitents durant el pas dels corredors i corredores. De la mateixa manera que també es prohibirà l'estacionament en alguns trams d'aquestes vies.

Pel que fa a l’accés a la urbanització de les Brucardes, es regularà el trànsit a la rotonda del pavelló, de forma intermitent, en funció del pas dels participants.

Les afectacions estaran degudament senyalitzades durant els dies previs a l’esdeveniment.

L'Ultra Trail Barcelona arriba per primera vegada a Sant Fruitós de Bages i des de l'Ajuntament us animem a prendre-hi part, sigui com a espectadors o com a participants de les múltiples propostes que s'ofereixen.

Podeu trobar tota la informació a: https://ultratrailbcn.com