Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BAN DE L’ALCALDE - 1/2024 ESTALVI CONSUM D’AIGUA – ESTAT PRE-EMERGÈNCIA

BAN DE L’ALCALDE - 1/2024

ESTALVI CONSUM D’AIGUA – ESTAT PRE-EMERGÈNCIA

 **Resum informatiu del Ban

 En motiu de l’entrada en vigor de l’estat pre-emergència, acordat pel Consell d’Administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), s’intensifiquen les mesures d’estalvi d’aigua per l’excepcionalitat de la sequera hidrològica.

Aquest ban informa de les mesures de restricció, les prohibicions, les recomanacions i les mesures d’estalvi en el consum d’aigua potable de conformitat amb el Pla Especial d’Actuació en Situació d’Alerta i Eventual Sequera de l’ACA i la disposició addicional única del Reglament del servei de subministrament d’aigua potable de Sant Fruitós de Bages.

El nou estat de pre-emergència per sequera redueix al nostre municipi la dotació màxima d’aigua i a la vegada, vist que es mantenen la resta de restriccions fixades en la fase anterior d’excepcionalitat, cal un nou esforç en la minimització del consum d’aigua potable i així evitar l’agreujament en la disminució de les reserves.

Per tot l’exposat cal:

Adoptar les següents mesures excepcionals, prohibicions i restriccions aplicables al subministrament d’aigua potable procedent de la xarxa municipal d’abastament:

1.png

2.png

3.png

REG DE JARDINS I ZONES VERDES(2).png

 

Recomanacions per a l’estalvi d’aigua en l’ús domèstic

 

CONSELLS SEQUERA.jpg

CONSULTA EL BAN 1/2024

Arxius Adjunts

Imatges relacionades