Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

BAN DE L’ALCALDE - 2/2024 - ESTALVI CONSUM D’AIGUA – ESTAT EMERGÈNCIA PER SEQUERA

BAN DE L’ALCALDE - 2/2024 – FEBRER 2024
*Resum informatiu del Ban

ESTALVI CONSUM D’AIGUA – ESTAT EMERGÈNCIA PER SEQUERA

En motiu de l’entrada en vigor de la fase I de l’estat d’emergència per sequera hidrològica, declarada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), s’intensifiquen les mesures d’estalvi en el consum d’aigua.

Aquest ban informa de les mesures de restricció, les prohibicions, les recomanacions i les mesures d’estalvi en el consum d’aigua potable de conformitat amb el Pla Especial d’Actuació en Situació d’Alerta i Eventual Sequera de l’ACA i la disposició addicional única del Reglament del servei de subministrament d’aigua potable de Sant Fruitós de Bages.

El nou estat de emergència per sequera redueix al nostre municipi la dotació màxima d’aigua i a la vegada s’augmenten les restriccions fixades en la fase de preemergència. En aquest sentit cal un nou esforç en la minimització del consum d’aigua potable per així evitar l’agreujament en la disminució de les reserves.

Per tot l’exposat cal:
Adoptar les següents mesures excepcionals, prohibicions i restriccions aplicables al subministrament d’aigua potable procedent de la xarxa municipal d’abastament:

REG DE JARDINS I ZONES VERDES(5).png

REG DE JARDINS I ZONES VERDES(9).png

REG DE JARDINS I ZONES VERDES(7).png

REG DE JARDINS I ZONES VERDES(8).png

Arxius Adjunts

Imatges relacionades