Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Barcelona Gospel Messengers i Pepe Corbacho estrelles de la programació de primavera.

Aquest dijous, 19 de març, es posen a la venda les entrades.

La programació cultural dels propers mesos portarà destacats actuacions al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages. La primera actuació anirà a càrrec de Barcelona Gospel Messengers, grup coral liderat pel manresà Ramon Escalé i que va entrar a la fama per ser finalistes de la 1a edició del concurs televisiu de TV3 “Oh happy day!”. El concert tindrà lloc el proper dissabte 11 d’abril a les 21.00 hores.

Un altre destacat espectacle que es farà al Teatre Casal Cultural serà l’actuació del popular actor Pepe Corbacho, col•laborador de la productora El Terrat i de programes d’Andreu Buenafuente, que presentarà el seu espectacle “Corbacho 5G”. Aquest espectacle es farà el diumenge 10 de maig a les 19.00 hores.

Entre les altres actuacions que acollirà el Teatre Casal Cultural durant aquesta propera primavera destaca l’actuació del músic i humorista moianès Quim Vila, amb l’espectacle “Alguna altra proposta interesant i coherent que no sigui un estat independent?”, el dissabte 25 d’abril a les 21.00 hores. I també l’obra de teatre “L’art de la comèdia”, a càrrec del Grup de Teatre d’Els Carlins (Manresa) dirigida per Joan Torrents, que es representarà el proper diumenge 12 d’abril a les 18.00 hores

Les entrades es posen a la venda aquest dijous, 19 de març, a l’àrea de cultura de l’Ajuntament, al Nexe i també a les taquilles del Teatre Kursaal (Manresa) i per Internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades anticipades per Messengers i Pep Corbacho és de 12 euros, i el dia de la representació serà de 15 euros. Per Quim Vila i “L’art de la comèdia” el preu anticipat és de 3 euros i a la taquilla serà de 5 euros.

Imatges relacionades