Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida de la presentació de l'avantprojecte d'urbanització del carrer Padró

Una setantena de veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages van assistir el passat 29 de gener a l’acte de presentació de l’avantprojecte d’urbanització del carrer Padró.

Una setantena de veïns i veïnes de Sant Fruitós de Bages van assistir el passat 29 de gener a l’acte de presentació de l’avantprojecte d’urbanització del carrer Padró. L’alcalde del municipi, Joan Carles Batanés, el regidor de Mobilitat i Via Pública, Xavier Sagués, i el regidor d’Urbanisme, Tomàs Casero, van ser els encarregats de presentar les línies generals de l’avantprojecte abans que els tècnics, l’arquitecte municipal, Joan Anglada, i l’arquitecte extern, Joan Ribera, expliquessin els detalls del contingut.

Un cop finalitzades les intervencions, els assistents van transmetre a l’equip de govern els seus dubtes i preocupacions que van ser ateses pels diferents membres del govern que van aprofitar, també, per recordar que a partir de la segona setmana de febrer s’obre el període de vint dies d’exposició pública de l’avantprojecte, en el decurs del qual els veïns podran fer les corresponents aportacions.