Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida dels primers actes de la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós

L’Ajuntament de Sant Fruitós valora molt positivament els actes que el cap de setmana passat van encetar la Festa Major d’Hivern. 

Tal i com estava previst, a les 7 de la tarda del dissabte va tenir lloc l’emotiu pregó de Conxita Fenoy a través del qual va fer un recorregut cronològic de la biblioteca i de la seva relació amb el municipi. El pregó jove, protagonitzat pel Mijac Estel Amic va elogiar la feina feta des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament alhora que va demanar més espais per a poder compartir estones fora de l’horari d’obertura de les instal•lacions del Nexe.

L’esmorzar de germanor, que va tenir lloc el diumenge a les 9 del matí, va comptar amb la participació d’un gran nombre d’entitats que van presenciar el reconeixement a la trajectòria de l’Associació de Festes Enramades del carrer Nou, que enguany celebra el seu 50è aniversari. Acte seguit, va tenir lloc un càlid i emotiu reconeixement a David Checa després del seu segon títol mundial de motociclisme en l’especialitat de resistència. L’esdeveniment va estar presidit per l’alcalde, Joan Carles Batanés, i pel regidor d’Esports, Isidre Malagarriga, amb la presència del homenatjat que va assistir amb la seva família. El periodista Pere Flores va ser l’encarregat de presentar l’acte que va omplir la sala de l’ajuntament.

Imatges relacionades