Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Botifarrada solidària per a recaptar fons pels refugiats d'Ucraïna

Els tiquets es poden comprar a www.santfruitos.cat o presencialment a l'Ajuntament, a l'Àrea d'atenció a les persones i al Nexe Espai Jove.

Aquest diumenge 20 de març Sant Fruitós de Bages ha organitzat una botifarrada solidària per a recaptar fons per a les persones refugiades d'Ucraïna.

Aquest berenar popular serà a les set de la tarda sota el Cobert de la Màquina de Batre i comptarà amb les actuacions d'El Club de la Guitarra i de la colla de Geganters i Grallers del municipi que, de manera altruista, amenitzaran la vetllada.

L'aportació solidària per a la botifarrada serà de 4 €. Per a comprar els tiquets es recomana, per motius organitzatius, fer-ho de forma anticipada.

Aquests es poden comprar AQUÍ o presencialment a l'Ajuntament (Pl. de la Vila), a l'Àrea d'atenció a les persones (C. Padró) o al Nexe Espai Jove. El pagament haurà d'efectuar-se mitjançant targeta de crèdit.

Recordem que les oficines estan obertes de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia i els dijous de cinc a set de la tarda. El Nexe Espai Jove està obert cada tarda de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre.

El mateix dia de la botifarrada també serà possible la compra de tiquets.

Els fons recaptats es destinaran a entitats d'ajuda a les persones refugiades de la guerra d'Ucraïna.