Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bus al Teatre Coliseum per anar a veure "GENTE BIEN", el darrer musical de La Cubana.

La regidoria de cultura organitza un bus per anar a veure el musical GENTE BIEN que la cia. la Cubana representa al Teatre Coliseum de Barcelona. La sortida serà dissabte 3 de desembre a la sessió de nit, i ja es poden comprar les entrades al preu de 39 € (entrada platea + servei bus). DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: 18 de novembre.

La Cubana sempre ha cantat i ballat en tots els seus espectacles, més aviat malament que bé i sempre utilitzant l’art del“dissimulo”. Ara es veuen obligats “per raons de pes” a fer un musical seriosament. El perquè: Ja ho veureu. Per fer aquest musical, La Cubana fa servir d’excusa Gente Bien, un sainet molt divertit escrit per Santiago Rusiñol l’any 1917. Han creat un “especial” viatge en el temps on els personatges de Rusiñol ens descobreixen que la necessitat d’aparentar no té mida, ni època, ni data de caducitat.

La Cubana, un musical? Ho sabran fer bé? De moment els ha sortit una opereta molt divertida… La resta està per veure. Se’n sortiran? Qui sap? Però teatre segur que en faran!!!

Arxius Adjunts