Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Calendari d'obertura de les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages

Els abonaments es tramitaran a partir del 10 de juny a l'equipament esportiu.

El divendres 21 de juny les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages inicien la temporada d'estiu 2024 que s'allargarà fins al diumenge 8 de setembre.

L'equipament estarà obert al públic de les 10 del matí a les 8 de vespre ininterrompudament de dilluns a diumenge.

ABONAMENTS

A partir del dilluns 17 de juny les persones que ho desitgin poden tramitar de forma anticipada els abonaments de temporada al mateix equipament esportiu. Les tramitacions es realitzaran presencialment a les piscines, de dilluns a divendres, des de les 9 del matí fins a la 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda.

Aquests també es podran tramitar el primer dia d’assistència a la piscina en el mateix horari de la instal·lació.

Per a fer la sol·licitud cal disposar del DNI o del llibre de família, i acreditar la condició dels descomptes amb la següent documentació:

- Descompte empadronat: DNI o certificat d'empadronament (en el cas d'empadronaments recents). El personal de consergeria podrà fer la comprovació dels empadronaments.
- Descompte de família nombrosa o monoparental: carnet acreditatiu
- Pensionista: còpia del full de la pensió de la Seguretat Social.

Es mantenen els preus de la temporada passada.

CURSETS DE NATACIÓ

Els cursets de natació, per a infants de 3 a 12 anys, es faran de l'1 al 26 de juliol, i les inscripcions s'han de realitzar en línia, del 10 al 21 de juny, AQUÍ

Els cursets seran des de les 4 de la tarda i fins a 2/4 de 7 del vespre, en torns de 45 minuts. Es mantenen els preus de 30 € per als nens i nenes abonats a la piscina i 36 € pels no abonats.

Arxius Adjunts