Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada de la Gent Gran a Corbera de Llobregat.

<strong>CANVI DE DATA!! a dimecres 11 de març.</strong>

El proper dimecres 11 de març, es reprenen les caminades de la Gent Gran, i s’anirà a Corbera de Llobregat, municipi que encara no s’ha visitat. Aquestes caminades estan dins del Cicle de passejades “A cent cap als cent” que organitza la Diputació de Barcelona.

Són caminades aptes per a tothom, de baix nivell de dificultat. Un cop s’arriba al municipi s’esmorza conjuntament amb la resta de municipis del grup, aquest any es comparteix les caminades amb Corbera de Llobregat i Granollers. Després de l’esmorzar es realitza la caminada per l’entorn del municipi i al migdia es comparteix el dinar i posterior festeta amb els companys.

La sortida serà a les 8:30h. del Pavelló d’esports i la tornada es preveu sobre les 16:30h. al mateix punt. L’activitat està oberta als majors de 60 anys i és gratuïta pels participants al Programa d’activitat física per a la Gent Gran de Sant Fruitós de Bages i té un preu de 8€ per als que no.

Des de l’Ajuntament volem animar a tothom a participar-hi i gaudir d’una jornada esportiva i lúdica. Les inscripcions es poden fer a l’Àrea de Cultura o trucant al telèfon 93.878.80.31

Arxius Adjunts