Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caminada popular per la nova passarel·la de Les Brucardes

El proper dissabte 23 de març s’ha organitzat una caminada popular per descobrir el nou tram del camí de ronda, de Les Brucardes, que s’ha unit gràcies a la instal·lació d’una passarel·la metàl·lica.

La sortida es realitzarà a les 9 del matí des del local municipal de la urbanització i finalitzarà a la zona esportiva de Les Brucardes a les 10 del matí, on els assistents podran gaudir d’un esmorzar popular.

Recordem que l’Ajuntament ha instal·lat una passarel·la metàl·lica i ha adequat el recorregut amb noves mesures de seguretat. Aquesta passera, d’uns 20 metres de llargària, uneix dos punts de via que fins ara quedaven tallats.

Abans de la instal·lació d’aquesta estructura les persones que feien senderisme per aquest punt no podien creuar degut al desnivell entre els dos costats del camí. La passera permet donar continuïtat, fet especialment rellevant ja que el camí forma part de la Via Blava - via que segueix els voltants del riu Llobregat-, i amb aquesta actuació s’ha millorat la seva continuïtat tenint en compte que ara queden units els extrems del camí – al carrer Burjons i el carrer Riu d’Or – a través de la Font de la Tolega.