Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Càritas de Sant Fruitós busca voluntaris pel Gran Recapte

Càritas a Sant Fruitós de Bages busca voluntaris pel Gran Recapte d’aliments que es realitzarà els propers dies 22 i 23 de novembre en diferents establiments comercials del municipi. L’objectiu d’aquestes jornades de recollida és disposar d’aliments nutritius de llarga durada; llet, oli i conserves, a més de sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya per ajudar a pal•liar la realitat actual de pobresa i precarietat del país.


Concretament la recollida  a Sant Fruitós de Bages es realitzarà als establiments Casa Ametller , Consum i BonÀrea al nucli i als supermercats Dia i Carrefour als polígons Casanova i Sant Isidre.

L’entitat busca voluntaris per tal de cobrir, per franges horàries, les 12 hores de recollida que es realitzaran cada dia (de 9 a 21 hores). Les persones que hi vulguin col·laborar poden apuntar-se a través del correu electrònic caritassantfruitos@hotmail.com o dirigint-se personalment a l’entitat.

Un any més, els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Paidos col·laboraran també en la recollida d’aliments posant d’aquesta manera el seu granet de sorra.