Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda de les passejades per a la gent gran

Dimecres passat el grup de Sant Fruitós de Bages que participa al Cicle de Passejades per a la Gent Gran organitzat per la Diputació de Barcelona es va desplaçar fins a Tona per tancar el curs 2014-2015. Cada any es celebra aquesta cloenda en dos dies diferents, doncs s’hi troben un total de 52 municipis de la demarcació de Barcelona amb uns 1.000 participants diaris.

En aquesta cloenda s’hi organitzen a més a més de la passejada altres activitats físiques durant tot el matí, aquest any van ser un taller de risoteràpia i un de tai-txí.
Al migdia es van reunir tots els grups participants al Parc de Les Feixetes per dinar plegats, després de l’àpat un animador, l’Isidre Vallès va organitzar amb músiques variades diferents balls en que hi va participar la gran majoria. En finalitzar aquesta activitat va ser el torn dels polítics, que encapçalats pel Diputat Josep Salom, Diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona i Alcalde de Tona i acompanyats per regidors o alcaldes de cadascun dels municipis van fer entrega dels diplomes acreditatius d’haver participat ales diferents caminades del cicle.
Esperem l’any vinent tornar a gaudir d’aquest cicle i augmentar la participació de Sant Fruitós de Bages.

Imatges relacionades