Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença a Sant Fruitós el taller "Acompanyar els nostres fills i filles adolescents en la presa de decisions"

Una vintena de pares i mares van assistir a la primera sessió del taller sobre la presa de decisions durant l’adolescència, celebrada al edifici Nexe de Sant Fruitós. Els participants van compartir experiències, situacions viscudes i inquietuds en un entorn molt participatiu i de diàleg.

El passat dimecres va tenir lloc la primera sessió, de les tres que composen el taller, sobre la presa de decisions durant l’època adolescent, amb assistència d’una vintena de pares i mares. La sessió va ser dinamitzada per Laura Fontana, pedagoga de la Cooperativa Eines, Serveis Socioeducatius.

Durant dues hores els pares i mares participants van intercanviar vivències, inquietuds, dubtes i preocupacions, creant un entorn obert i molt interactiu. Laura Fontana va mostrar i analitzar imatges per exposar com són els adolescents, quins canvis viuen -físics, psíquics, i de relació amb pares i amics-, i va aprofundir en el coneixement d’aquesta etapa vital. La jornada va resultar força enriquidora gràcies a la participació activa dels assistents.

La propera sessió serà dimecres 16 de març i tractarà de com acompanyar els nostres fills i filles en aquests processos. L’assistència és oberta a totes les persones interessades, encara que ho hagin participat a la primera sessió.