Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el cicle de passejades per a la gent gran

La primera caminada del cicle de passejades “A cent cap als 100” de la Diputació de Barcelona serà a Martorell el proper 16 de novembre.

Aquest proper dimecres 16 de novembre torna a engegar el cicle de passejades per a la gent gran a Sant Fruitós de Bages amb una sortida a Martorell.

Més de 54 municipis catalans, entre ells Sant Fruitós de Bages, participen en el cicle de passejades “A cent cap als 100”, un projecte de la Diputació de Barcelona on hi participen 54 municipis.

Sant Fruitós de Bages participa en aquesta iniciativa juntament amb Martorell (Baix Llobregat), Arenys de Munt (Maresme) i Hostalets de Pierola (Anoia), i aquests són els municipis que es visitaran en cadascuna de les 4 caminades previstes.

A banda de la caminada a Martorell del proper dimecres 16 de novembre, les següents sortides seran el 22 de febrer a Sant Fruitós de Bages, el 15 de març a Arenys de Munt i el 19 d’abril a Hostalets de Pierola. La festa de cloenda on podran participar els assistents a les caminades, es durà a terme durant el mes de maig.

El cicle de passejades per a la gent gran és un punt de trobada amb persones d’altres municipis per a la pràctica física i on es gaudeix d’un dia tranquil i amè.

Per tal de participar en les caminades cal inscriure’s prèviament a l’àrea d’atenció a les persones de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ubicada al carrer Padró 72-74 o per telèfon al 93 878 97 01.