Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el període de votació dels primers pressupostos participatius de Sant Fruitós de Bages

Entre l'1 i el 31 de juliol, els santfruitosencs i santfruitosenques, a partir de setze anys, poden triar entre els 15 projectes finalistes.

A partir d'aquest dijous 1 de juliol i fins al dissabte 31 de juliol, tots els veïns i veïnes empadronats al municipi, majors de setze anys, poden decidir quines són les millors propostes presentades als pressupostos participatius 2021.

Cada participant pot escollir entre 1 o 2 opcions d'entre les 15 propostes presentades per la ciutadania i les entitats locals.

Per tal de conèixer les diferents iniciatives, l'Ajuntament ha posat en marxa un nou portal digital de participació ciutadana on es poden consultar tots els detalls de cadascun dels projectes. Podeu consultar-los AQUÍ

A banda d'aquesta plataforma, la façana de l'Ajuntament també acull una exposició temporal on es mostra, de forma resumida, el contingut dels projectes finalistes.

Un cop consultats els projectes, la votació es pot realitzar únicament en format electrònic a través del següent ENLLAÇ

Aquelles persones que necessitin ajuda per a dur a terme la votació electrònicament poden dirigir-se a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages on se'ls assistirà telemàticament.

Els veïns i veïnes i entitats del municipi han presentat, durant aquest mes de juny, un total de 23 propostes als primers pressupostos participatius. Els serveis tècnics municipals han valorat cadascun dels projectes tenint en compte el pressupost presentat, la legalitat de la proposta, la competència del consistori per executar el projecte, entre altres valoracions tècniques. Finalment s'han descartat 6 projectes i 3 més s'han englobat en un mateix per la seva similitud, quedant com a finalistes a votació els següents 15 projectes:

1- Construcció d'una torre de nidificació per a aus
2- Projecte de memòria històrica
3- Punts d'intercanvi de llibres
4- Àrea per autocaravanes
5- Creació d'un jardí de papallones
6- Patis educatius a la llar d'infants
7- Carril bici entre els centres educatius
8- Col·locació de jardineres al parc del Castell
9- Adequació d'un local per a Protecció Civil
10- Millores i digitalització de l'emissora de ràdio municipal
11- Reasfaltament del carrer Riu d'Or
12- Instal·lació d'una tirolina per a infants a Pineda de Bages
13- Millores a la pista poliesportiva d'El Bosquet
14- Millores a la pista poliesportiva de La Rosaleda
15- Urbanització de vies de servei a La Rosaleda

Durant el mes de setembre s'anunciarà la proposta o propostes guanyadores en funció del seu import econòmic. L'Ajuntament executarà totes aquelles actuacions possibles, per ordre de vots obtinguts, fins a arribar als 75.000 € de pressupost.