Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya de vacunació de la grip a les instal·lacions del Nexe- Espai de Cultura

Aquest divendres ha començat la campanya de vacunació de la grip a les instal·lacions del Nexe-Espai de Cultura.

Enguany, a causa de la pandèmia del coronavirus, per garantir la seguretat de tots i totes, la major part de les vacunes de la grip no se subministraran al CAP de Sant Fruitós de Bages sinó a les instal·lacions del Nexe- Espai de Cultura, que l'Ajuntament ha cedit amb aquesta finalitat.

Totes les persones interessades a vacunar-se durant aquesta campanya, han de contactar amb el CAP de Sant Fruitós per telèfon al 938 76 09 12, telemàticament o en cas que no sigui possible presencialment, i se'ls donarà un dia i hora per a vacunar-se.

La campanya de vacunació de la grip es realitzarà durant 6 divendres a les instal·lacions del Nexe- Espai de Cultura. Paral·lelament també se subministraran algunes vacunes al mateix CAP.

Recordem que enguany és més important i recomanable que mai vacunar-se contra la grip. Experts de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) recomanen vacunar contra la grip davant la imminent arribada de la temporada alta d'aquesta malaltia, per així millorar la preparació i la lluita contra la COVID-19. Alguns casos greus de grip podrien requerir atenció hospitalària, afegint un segon front en xarxes sanitàries que ja estarien atenent nombrosos casos de COVID-19, i a vegades els símptomes d'una malaltia i l'altra podrien confondre i causar alarma. Per això, les autoritats sanitàries han avançat aquest any la campanya de vacunació de la grip, amb l'objectiu d'arribar a la màxima població possible, especialment la més vulnerable i de risc.