Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya informativa per tal que les parcel·les del municipi estiguin netes i poder minimitzar el risc d'incendis.

Les parcel·les han d'estar en òptimes condicions abans de l'1 de maig, en cas contrari l'Ajuntament les netejarà subsidiàriament.

Aquest mes de març ha començat la campanya informativa a les persones propietaris de parcel·les al municipi per tal que aquestes es netegin i estiguin en condicions de seguretat i salubritat per tal de minimitzar el risc d'incendis.

El termini per tal de realitzar aquest manteniment finalitza el pròxim 1 de maig. A partir d'aquesta data, l'Ajuntament inspeccionarà l'estat en què es troba cadascuna de les parcel·les i en cas que no es compleixin les condicions que contempla l'ordenança que regula aquesta actuació, es procedirà a netejar el terreny de forma subsidiària i, per tant, es cobrarà la taxa corresponent a la neteja als propietaris.

Recordem que cal fer una neteja total del sotabosc, retirar arbres morts i, en general, condicionar la parcel·la per tal de minimitzar el risc d'incendis. En cas de parcel·les dedicades a l'explotació agrícola també cal netejar els marges on no hi hagi activitat.

És important tenir en compte que els propietaris han de garantir el manteniment dels terrenys fins al 15 d'octubre, moment en què finalitza el període de prohibició d'encesa de foc per risc d'incendi forestal.

ORDENANÇA

Arxius Adjunts