Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen els cursos d'alfabetització per a persones nouvingudes al municipi

Aquest mes de setembre s'han iniciat els cursos d'alfabetització adreçats a persones nouvingudes organitzats pel Consell Comarcal del Bages.

Aquesta formació, que forma part del Servei de Primera Acollida, consta de 3 mòduls específics amb una formació de 90 hores de català, 15 hores de coneixements laborals i 15 hores més de coneixements de la societat catalana.

Aquest curs, que s'està duent a terme a la Biblioteca municipal, és gratuït per a les persones que hi participen i actualment en prenen part 16 dones.

Paral·lelament, aquesta setmana han començat les classes de català per obtenir el nivell Bàsic 1, impartides pel Consorci de Normalització lingüística, on hi prenen part 11 persones més.

La participació en aquestes formacions és gratuïta i els participants inscrits s'han derivat des de l'àrea d'atenció a la ciutadania de l'Ajuntament.

Amb aquests recursos es vol oferir a les persones nouvingudes a Catalunya, un ventall de formacions que els facilitin la seva integració en la societat.