Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de construcció del nou parc infantil a Pineda de Bages

El proper dilluns 8 de maig començaran les obres de construcció del nou parc infantil de Pineda de Bages.

El nou parc infantil estarà ubicat entre els carrers Pagesos i Sant Iscle, just davant de l’entrada al Mas de Sant Iscle. Aquest espai es dividirà en dues zones diferenciades, una zona verda per a l’esbarjo i una altra de joc pels infants.

La zona d’esbarjo comptarà amb taules i cadires de fusta pel pícnic. La zona destinada al joc comptarà amb 2 estructures de gronxadors dobles i una estructura alçada multijoc. A banda es tancarà tot el recinte amb una balla de fusta per tal de garantir la seguretat dels infants i s’instal·laran bancs de fusta al perímetre de la tanca.

Paral·lament continuen les feines de millora de la pavimentació i de jardineria als parcs de El Bosquet, El Castell, La Natura, La Rosaleda, Torroella de Baix i del parc del carrer València a Pineda de Bages. Durant les feines de millora de pavimentació, els elements afectats de cada parc quedaran fóra d’ ús.

Amb aquestes actuacions l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una clara aposta per fomentar l’oci pels infants al municipi.