Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de reforma dels vestidors del Pavelló d'Esports Municipal

Aquest dilluns 12 de juliol han començat les obres de reforma interior dels vestuaris del Pavelló d’Esports municipal que transformaran de manera integral part de la planta baixa del recinte esportiu distribuint de nou les zones i dotant-les de tots els serveis necessaris en un equipament d'aquest tipus.

Els actuals vestidors van ser construïts fa trenta anys i actualment no cobreixen les necessitats que requereix aquest equipament, que cada any acull un major nombre d'esportistes.

Les obres consisteixen a reformar l'espai actual de vestidors, amb una superfície construïda de 476,38 m², amb una nova distribució que permetrà disposar de 6 vestidors pels esportistes, 2 vestidors per a àrbitres, 1 sala tàctica d'equips, 1 magatzem i 1 sala d'instal·lacions.

Aquestes reformes també suposaran la col·locació de nou paviment, revestiments, noves instal·lacions d'electricitat, d’aigua i de climatització.

Els treballs s'han adjudicat per un import de 332.275,18 € i s'han inclòs millores valorades en un import de 34.279,18 €. És previst que les obres s’executin en un termini de 3 mesos.