Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres d'urbanització de la Plaça de la Vila

Aquest dimecres s’han iniciat els treballs que convertiran la plaça de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages en un nou espai de gaudi i tranquil·litat.

La nova urbanització donarà continuïtat a la plaça ja existent però millorarà determinats aspectes per tal d’aconseguir un nou espai públic més amable i participatiu, amb zones de lleure i estada. L'espai que s'urbanitza és el solar situat a la façana posterior de l’edifici de l’ajuntament, a tocar del carrer Padró.

L’actuació consisteix principalment en urbanitzar l’entorn amb paviment de llambordes de pedra natural, bancs de pedra granítica i la plantació de magnòlies. A banda, també s’integraran elements arquitectònics històrics com per exemple l’estructura de voltes situades a tocar de l’edifici de l’ajuntament o una tina soterrada que pertanyia a les antigues edificacions que es rehabilitarà i es podrà observar des de la nova plaça.
La urbanització d'aquest espai permetrà crear un flux per a vianants entre el carrer Padró i la zona de la carretera de Vic que permetrà millorar la mobilitat a peu.

El projecte té un cost total de 380.000 euros i és previst que les obres tinguin una durada de 5 mesos.