Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres per col·locar les marquesines a les parades d’autobús

La ubicació de les 4 noves marquesines en les parades d’autobús de la carretera de Vic comporten l’adequació de l’espai públic.
Inici dels treballs en una de les parades de la carretera de Vic
Inici dels treballs en una de les parades de la carretera de Vic

Aquesta setmana han començat els treballs d’obra civil per tal de poder instal·lar les noves marquesines en les parades de transport públic.

Concretament les parades que es milloraran són les que es troben a banda i banda de la carretera de Vic des de l’entrada del poble venint de Manresa i les dues ubicades a l’alçada de l’Ajuntament.

En el cas de la parada ubicada davant del bar Klam, aquesta canviarà d’ubicació situant-se a la plaça de la Vila el què comportarà la modificació de la vorera i la calçada i també s’hi ubicarà una nova columna d’enllumenat. Aquest canvi també comportarà el moviment de les banderes institucionals que aniran a la façana consistorial.

Aquestes noves estructures protegiran als usuaris del sol i de la pluja mentre esperen l'arribada del transport públic. Seran d’acer galvanitzat pintats de color imitació acer corten amb la coberta a conjunt, tindran bancs d’acer inoxidable i la il·luminació funcionarà amb tecnologia LED. A banda inclouran una cartellera amb els horaris del transport públic i informació d’interès pels passatgers.