Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMUNICAT DEL GOVERN MUNICIPAL DE SANT FRUITÓS DE BAGES

CAL FER LA FEINA BEN FETA, ELS NYAPS NO SERVEIXEN

L’edifici del nou pavelló que ha de donar servei a tots els santfruitosencs i santfruitosenques va ser un projecte mal definit d’entrada.

L’equip de govern anterior, capitanejat pel regidor Batanés, va comprometre’s a fer un gimnàs per l’Escola del Pla del Puig com a esquer per tal d’accelerar la construcció del nou edifici de l’escola. El que ha acabat sent una trampa d’un milió i mig d’euros de tots els veïns i veïnes si resulta que està tan mal planificat que només podrà servir com a gimnàs, i res més. I perquè com que l’escola és necessària, estem convençuts que la Generalitat l’hagués construït amb gimnàs inclòs. Fer-se el magnànim prometent i regalant gimnasos, i a sobre mal fets, és evidentment un regal enverinat.

Per tant, de nou, promeses buides i mal gestionades. Ho expliquem perquè tothom ho entengui.

Tenim un projecte de pavelló que des d’estaments externs ens diuen que no és un bon projecte. Des de la Secretaria General de l’Esport ens diuen que com a pavelló esportiu no compleix la normativa per a la realització d’esports, i la Regió d’Emergències Centre de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (Bombers) que no compleix amb les suficients mesures de seguretat per tal de poder-hi fer cap activitat amb públic. D’aquesta manera, és evident que cal replantejar el projecte per tal de poder-lo tirar endavant sense fer un mal ús dels diners de tots els santfruitosencs i santfruitosenques.

Perquè tothom entendrà que si ens hi gastem un milió i mig d’euros, com a mínim, se n’ha de poder fer els usos per als quals hauria de ser concebut, o no? O algú es pot imaginar un pavelló on no es pot fer esport i on no hi pot assistir públic?

Com procedeix l’Ajuntament davant d’aquesta situació?

No atura els projectes pendents i viables, i inicia la urbanització dels carrers que han de donar accés a l’escola i col·labora amb el Departament d’Educació per a l’inici de les obres del nou edifici.

I comença a treballar per a la modificació del projecte.

Sense saber quant tardarem, però convençuts que aquest temps de demora serà el més curt possible. Tenint clar que el que estigui a les nostres mans serà fet.

I tenint clar i segur que el projecte serà fet amb totes les garanties i condicions perquè esdevingui un bon equipament pel poble. Treballarem de forma eficient per reparar el nyap que hem heretat.

I treballarem al costat de la comunitat educativa, colze a colze, per tal que en aquesta ocasió sigui tinguda en compte de veritat en el projecte, i tinguem un equipament amb les millors condicions i adequat a les necessitats reals. Cal que les antigues gestions nefastes ens passin la més petita de les factures i puguem resoldre l’entrebanc el més ràpidament i millor possible. Que les males gestions prèvies no ens facin presoners de les noves oportunitats.

                                                                       Govern Municipal de Sant Fruitós de Bages