Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMUNICAT POLICIA LOCAL DE SANT FRUITÓS DE BAGES

Davant les moltes consultes que ens estan fent arribar els ciutadans i algun atac verbal amb relació a les informacions que estan sortint aquests dies sobre l'actuació dels membres de la Policia Local en l'ajut en el repartiment de mones i roses, en les quals es fa entendre que va ser una conducta imprudent a causa de la possible infecció de la COVID-19 vull donar el següent missatge de tranquil·litat.

Cap dels agents que va participar de manera voluntària i solidària en les entregues als domicilis ha donat positiu en la COVID-19, que les entregues es van realitzar sota un escrupolós criteri de seguretat i higiene amb les corresponents mascaretes i guants per tal d'evitar el contagi en les dues direccions.

En cap cas es va entrar en cap llar,sinó que es van fer des del carrer al portal dels domicilis.

En cap cas el senyor Alcalde ens va obligar a fer aquest repartiment, sinó que vàrem oferir-nos nosaltres de manera voluntària i altruista.

El fet que es comenta que els policies estan fent torns de 12 hores és un criteri que se segueix a moltes policies de les mateixes dimensions que es fa per tal d'evitar al màxim el contacte entre els agents i així garantir el servei les 24 hores del dia.

Per tant el missatge que vull traslladar a la població és que la Policia Local està treballant incansablement pel benestar dels ciutadans en aquests moments tan difícils i que el contacte amb els agents no suposa cap risc afegit al que podem tenir anant al supermercat o anant a comprar a la farmàcia.

Genís CAPARRÓS I MOLINO

Sergent cap de la Policia Local de Sant Fruitós de Bages