Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Conxita Fenoy farà el pregó de la Festa Major d'Hivern de Sant Fruitós

La directora de la Biblioteca de Sant Fruitós de Bages des de fa 25 anys i testimoni de les dues inauguracions de les seves instal•lacions, Conxita Fenoy, serà l’encarregada de pronunciar el pregó de la Festa Major d’Hivern de Sant Fruitós d’enguany.

L’acte tindrà lloc el proper 17 de gener a la sala de plens de l’Ajuntament a les 7 de la tarda i comptarà amb el pregó jove a càrrec d’Estrella Morales i Deianira Suárez en representació del Mijac Estel Amic.

Concert de Festa Major

El mateix dissabte 17 de gener, se celebrarà el concert de Música de Banda que tindrà lloc a les 21.30 hores a càrrec de la Banda Unió Musical del Bages. Les entrades al preu de 5 € estan disponibles a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament, i la recaptació va destinada a programes de l’Escola de Música i Arts Navarcles – Sant Fruitós.

Visites gratuïtes a Món Sant Benet

Per realitzar les visites gratuïtes a Món Sant Benet els dies 17 i 18 de gener, es poden fer les reserves de places a l’Àrea de Cultura (Tel. 938788031). Hi ha disponibilitat de grups per les 3 opcions (medieval, modernista i Alícia).