Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzen les obres d'ampliació de l'Escola de Música i Arts

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha reformat parcialment la planta baixa de l’edifici per tal que els alumnes i entitats disposin d’un espai més ampli i amb més bones condicions.

L’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós disposa des d’aquest mes de gener de més aules i més espai a la planta baixa de l’edifici. Concretament s’ha habilitat una nova aula de majors dimensions que la resta, 2 magatzems destinats a desar instruments musicals i material didàctic d’entitats i una cambra de neteja.

El cost de les obres ha estat de 61.768€. En aquest sentit el consistori ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona, dotada en 50.000€, en el marc del programa de reforma i millora d’equipaments locals educatius. L’import restant ha sortit del pressupost municipal.

Aquest edifici, de 360m2, ja va ser reformat quan l’Ajuntament el va llogar i es va adequar una part de la planta baixa. Ara, sent de propietat municipal, s’ha procedit a completar tota la planta.

Recordem que aquest edifici va passar a ser de propietat municipal l’any passat quan el consistori el va comprar a la Congregació de les Serventes del Sagrat Cor.

Actualment hi ha 86 alumnes inscrits a l’escola de música a Sant Fruitós de Bages.

Imatges relacionades