Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jove directora santfruitosenca Mireia Noguera rodarà un curtmetratge a Sant Fruitós de Bages amb el suport de l'Ajuntament

“Nunca te dejé sola” és el títol del curtmetratge que es rodarà en diferents espais del municipi durant la primera setmana del mes de maig.  

La directora santfruitosenca Mireia Noguera rodarà el seu segon curtmetratge a Sant Fruitós de Bages amb el suport econòmic de l’Ajuntament.

El consistori ha atorgat una subvenció de 5.000€ a la productora Mammut Films, liderada per Jana Llopart, per tal de donar suport a la realització d’aquest projecte audiovisual.

Fruit del conveni entre la productora i l’Ajuntament, algunes de les seqüències del film es rodaran a Sant Fruitós de Bages i l’estrena del curtmetratge es celebrarà al Teatre Casal Cultural. A banda, l’Ajuntament també apareixerà com a col·laborador en els crèdits i en els diferents actes promocionals que esdevinguin, així com en la promoció de curt en festivals nacionals i internacionals.

"Nunca te dejé sola" és un curt que transcorre entre els gèneres del suspens i el drama i tindrà una durada d’entre 10 i 15 minuts. La història ens parla de la Clàudia, una adolescent que sempre ha sentit un estrany rebuig cap a la seva mare i que l'acompanya a netejar l'antiga casa on estiuejava la família. Un cop allà, la Clàudia es troba amb els fantasmes del seu passat i ha de fer front al seu pitjor malson.

La jove directora va guanyar el Premi al Millor Curtmetratge al Festival de Terror de Molins de Rei amb el seu primer curtmetratge Centrifugado, que també va ser seleccionat pels certàmens Cinelebú (de Xile) i Brussels Short Film Festival (Bèlgica). Noguera va començar la seva trajectòria professional com a assistent del reconegut cineasta manresà David Victori, amb qui va col·laborar en el rodatge de El Pacto. A banda també ha format part de l’equip de rodatge de les temporades 6 i 7 de The Game of Thrones en els capítols que es van rodar a l’estat espanyol.