Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament adquireix un nou vehicle híbrid reafirmant la seva aposta per la mobilitat sostenible

Aquest vehicle, que combina l’energia elèctrica amb la de combustió amb motor gasolina, està destinat als desplaçaments de representació i substitueix a un vehicle amb motor dièsel de 13 anys d’antiguitat.

L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha adquirit un nou vehicle sostenible per a la flota municipal. En aquest cas el consistori ha optat per l’adquisició d’un vehicle híbrid (elèctric endollable + gasolina) que permetrà poder realitzar trajectes llargs on les bateries elèctriques de forma única no podrien ser suficients sense una aturada per a carregar.

Fins al moment, es disposava d’un Peugeot matriculat l’any 2005 que no compleix les noves restriccions mediambientals que s’han imposat a l’àrea metropolitana de Barcelona, fet pel qual s’ha apostat per a realitzar la substitució del vehicle.

El nou cotxe es tracta del model Optima de la marca KIA. El vehicle s’ha comprat per un import de 35.993€.

Recordem que l’Ajuntament ja disposa de 2 cotxes, 6 furgonetes i 3 bicicletes que funcionen al 100% amb energia elèctrica. A banda, el municipi també compte amb dos punts dobles gratuïts de recàrrega semi-ràpida de vehicles elèctrics, una ubicada a la carretera de Vic (a l’alçada del cobert de la Màquina de Batre) i l’altre l’Avinguda Bertrand i Serra (cantonada amb el Carrer de Jaume Balmes).

Aquesta compra, reafirma l’aposta i la voluntat del consistori a contribuir en la cura del medi ambient i fer un nou pas endavant cap a un municipi més sostenible.