Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages programa 6 cursos de formació gratuïts

L'Ajuntament de Sant Fruitós aposta, un any més, pels Tallers Ocupa't , una sèrie de propostes formatives gratuïtes, orientades a diferents col·lectius de professionals, que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.

En aquesta nova edició, que realitzarà durant els mesos de març, abril i maig, s’han planificat 6 cursos que es realitzaran al Nexe- Espai de Cultura.

La primera de les propostes és el curs “Punt de partida, camí cap a la feina”, que es farà els dies 6 i 8 de març de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’una del migdia.

Els dies 13 i 15 de març, arribarà el curs “ Nous temps, noves eines” on es donarà als assistents eines per a la recerca de feina. El curs s’impartirà de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’una del migdia.

El tercer curs programat porta per títol “El procés de selecció”, i es treballarà per encaminar als assistents a seleccionar les seves competències personals. La formació serà els dies 20 i 28 de març de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’una del migdia.

El següent curs programat, “Lideratge femení”, es durà a terme els dies 4, 9 i 11 d’abril des de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’una del migdia. Les assistents rebran formació sobre creixement personal aplicat a la recerca de feina.
La cinquena de les propostes és un curs sobre “Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments”, que es realitzarà el dies 7 i 8 de maig des de 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de dues del migdia. Els assistents rebran el certificat oficial.

Finalment, el darrer dels cursos serà “d’Operador de carretons elevadors”, també amb certificació oficial, i es portarà a terme els dies 30 i 31 de maig, des de les 9 del matí fins a les 2 del migdia.

Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris inscrits en el Servei Local d’Ocupació en recerca de feina. Per a inscriure’s cal dirigir-se al Nexe - Espai de Cultura i contactar amb el Club de la Feina o amb el Nexe Jove o fer-ho per correu electrònic a garridoos@santfruitos.cat o al nexejove@santfruitos.cat o per telèfon al 93 878 97 00 o al 93 878 97 01.