Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament impulsa tallers per millorar el benestar de la gent gran

<br />L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, conjuntament amb l’Obra Social La Caixa, impulsa 2 tallers destinats a la gent gran del municipi per tal de donar-los eines per millorar el seu benestar i la seva autonomia.

El primer dels tallers que es realitzarà porta per títol “Viure com jo vull” i donarà eines als participants per a promocionar-los més autonomia, millorar el seu benestar emocional i afavorir el desenvolupament personal. La voluntat d’aquest curs és que els assistents identifiquin i reforcin les claus per viure millor. En aquest curs es tractaran aspectes com la motivació, la gestió del temps o la presa de decisions. Aquest taller s’impartirà totes els dilluns del 4 de febrer al 6 de maig de 10 a 2/4 de 12 del migdia a l’Esplai d’avis municipal.

El segon taller, “Alimenta el teu benestar”, oferirà les pautes i hàbits per tenir una alimentació saludable i equilibrada. Durant les 8 sessions del curs es tractaran aspectes sobre com seguir una dieta saludable, els hàbits a taula o l’alimentació en l’envelliment. Aquest taller s’impartirà cada dimecres des del 13 de febrer fins al 3 d’abril, de 10 a 2/4 de 12 del migdia a l’Esplai d’avis municipal.

Les inscripcions per ambdós tallers es poden realitzar a l’àrea d’atenció a les persones ubicada al carrer Padró 72 o per telèfon al 93 878 97 01.

Imatges relacionades