Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'artista multidisciplinar Abel Azcona realitzarà una creació artística a Sant Fruitós de Bages

<br />La creació denominada “Els Drets Humans d’Abel Azcona” es gestarà al municipi amb una performance prèvia i el resultat es podrà veure posteriorment exposat.


L’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’artista transgressor Abel Azcona, han arribat a un acord per tal que aquest creï una mostra de 30 peces que posteriorment seran exposades al municipi.

Azcona realitza el procés creatiu de l’obra en el període comprès entre el 18 de gener i el 3 de febrer. Fruit d’aquesta performance prèvia en sorgiran 30 peces així com altres materials audiovisuals i gràfics. Amb el conveni realitzat amb el consistori aquest adquirirà 2 de les 30 peces creades per l’ocasió.

Les obres quedaran exposades a partir del 23 de febrer, dia en què s’inaugurarà la mostra, i fins el 27 d’abril, a la sala ubicada a la carretera de Vic 66 de Sant Fruitós de Bages. Durant aquest període es realitzaran 4 visites guiades de la mà del mateix artista.

Abel Azcona és un artista que busca els límits en tot allò que crea i les seves obres no deixen mai indiferent a l’espectador creant polèmica en tots els temes que tracta.