Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d'inscripció per comprar els tiquets de l’autobús pel viatge a Alcalá del Valle

Un any més, els veïns de Sant Fruitós de Bages podran viatjar al municipi agermanat d’Alcalá del Valle durant la Setmana Santa, concretament del 27 al 31 de març.

La sortida des de Sant Fruitós de Bages serà el dimecres 27 de març a les 7 de la tarda des de la plaça Alcalá del Valle. El viatge de tornada s’iniciarà des d’Alcalá del Valle el diumenge 31 de març a les 11 de la nit.

El preu del viatge en bitllet d’anada i tornada és de 140 € i en cas que només es realitzi un recorregut el cost és de 90 € . Els menors de 6 anys viatgen de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult.

L’augment del cost dels carburants, dels conductors i la inflació general, han fet que l’Ajuntament hagi hagut d’augmentar el preu públic d’aquesta sortida respecte anys anteriors. Tot i això, el consistori subvenciona gairebé el 50% d’aquesta proposta per tal que el major nombre de veïns i veïnes que ho desitgin, puguin prendre-hi part.

El viatge només es realitzarà si s’arriba a les 25 inscripcions i en cas d’anul·lació es retornarà els diners als inscrits.

Els interessats en viatjar s’han d’adreçar a l’àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament abans del 12 de març, darrer dia per a realitzar les inscripcions.

Recordem que ambdós municipis estan agermanats des del 2003 fruit del gran nombre de santfruitosencs que són originaris d’aquest municipi de Cadis.