Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cros Escolar de Sant Fruitós

Diumenge, 11 de gener, es va celebrar el Cros escolar de Sant Fruitós, amb una participació de 565 alumnes de tota la comarca.

Sant Fruitós de Bages va celebrar el diumenge 11 de gener el Cros Escolar del municipi amb una participació de 565 alumnes vinguts de diferents municipis de la comarca del Bages. Organitzat a través del Consell Esportiu del Bages i amb la col•laboració de les Ampes i de l’AEE Paidos, la competició va començar a les 10:30 del matí amb la participació dels cadets, els més grans, que van córrer una distància de 3.000 metres els nois i de 1.5000 metres les noies. Les distàncies es van anar reduint segons disminuïa l’edat dels corredors fins arribar als més petits, els alumnes d’infantil, que van haver de recórrer una distància de 200 metres.
Més enllà de la classificació i de les baixes temperatures, tots els nens i nenes i les seves famílies van poder gaudir d’una jornada esportiva que es va celebrar amb tota normalitat dins de l’horari previst i en un ambient amistós.

 

 

 

Arxius Adjunts