Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cursos gratuïts de formació per trobar feina

L'ajuntament de Sant Fruitós de Bages aposta, un any més, pels tallers Ocupa't, una sèrie de propostes formatives orientades a diferents col·lectius del municipi que es troben en recerca activa de feina i que volen incrementar la seva ocupabilitat i millorar les seves competències personals.

En aquesta nova edició, que es durà a terme durant els mesos d’abril i maig, s’han planificat 7 cursos. Entre l’oferta formativa està previst realitzar el següents tallers a l’espai Nexe-Espai de Cultura:

- Iniciació a Adobe Illustrator. Dissabtes 1 i 8 d’abril a les 10 del matí.- Alfabetització digital per a la recerca de feina. Dies 3, 5, 7 i 10 d’abril a 2/4 de 10 del matí.
- Les pors que ens bloquegen. Intel·ligència emocional aplicada a la recerca de feina. Dies 19, 21, 24 i 28 d’abril a 2/4 de 10 del matí.
- El sistema educatiu actual i com preparar-los per al canvi. Dimarts 25 d’abril a les 8 del vespre.
- Curs d’operador de carretons elevadors. Dies 5 i 8 de maig a les 9 del matí.
- Curs de seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. Dies 10 i 12 de maig a 2/4 de 10 del matí.
- Curs de seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. Dies 10 i 12 de maig a 2/4 de 10 del matí.
- La clau d’entrada al món laboral. Treball de les competències personals. Dies 18 i 25 de maig a les 5 de la tarda.

Aquests cursos són gratuïts i es prioritzaran els usuaris/es inscrits/es en el Servei Local d’Ocupació en recerca de feina. Per a les inscripcions cal dirigir-se a l’edifici Nexe - Espai de Cultura de l’ajuntament de Sant Fruitós, i contactar amb el Club de la Feina dilluns i dijous en horari de matins i/o amb el Nexe Jove de dilluns a dijous a la tarda o divendres al matí.

 

 

Arxius Adjunts