Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Declaració unitària de les alcaldesses i alcaldes del Bages perquè la ciutadania respecti el confinament total i compleixi les mesures de les autoritats sanitàries

Les alcaldesses i alcaldes del Bages han fet pública una declaració institucional amb l’objectiu que la ciutadania respecti el confinament i compleixi les mesures anunciades per les autoritats sanitàries i d’emergències de Catalunya. A través d’un vídeo, que compta amb la intervenció de totes les alcaldies del territori i de la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, s’insisteix a demanar que es respecti el confinament total i es faci cas a les mesures de les autoritats sanitàries i d’emergències de Catalunya.

El Consell Comarcal del Bages, a través del Consell d’Alcaldesses i Alcaldes, considera bàsic que totes les persones s’estiguin a casa i només surtin en cas que sigui imprescindible. La declaració demanen la col·laboració ciutadana per fer front a una situació d’emergència sanitària greu, que afecta el conjunt dels municipis del territori, i reivindiquen sumar esforços per evitar col·lapsar el sistema sanitari.

A través de la declaració feta pública, es demana “major contundència perquè veiem que amb les mesures adoptades fins el moment la corba dels nous contagis no ha fet més que augmentar”.