Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dispositiu especial amb bus a per anar al cementiri el dia de Tot Sants

Atès que les obres de la nova rotonda dificulten la mobilitat, l’Ajuntament de Sant Fruitós posarà en marxa un servei de bus gratuït.

Les obres de la nova rotonda a la C-16c que regularà el trànsit d’accés al nucli urbà i també al cementiri han obligat a l’Ajuntament a buscar alternatives per facilitar que els veïns del municipi puguin anar al cementiri el proper 1 de novembre d’una forma fàcil i segura. Així, doncs, s’ha contractat un servei de bus que funcionarà de les 9 del matí a ¾ de 2 de la tarda. Anirà del nucli urbà al cementiri i farà la tornada. Tindrà tres parades: Ajuntament, institut i propi cementiri.

Pel que fa als vianants, l’accés al cementiri el dia de Tots Sants, es farà per l’avinguda Girona i, a l’alçada de la carretera C-16c, s’habilitarà un pas que regularà la Policia Local, entre les 9 del matí i les 7 de la tarda.

Els que vagin amb vehicle particular també és aconsellable que facin el recorregut pel nord del nucli urbà per enllaçar amb la carretera de Berga i la tornada pel sud, per la connexió de la Rosaleda i la N-141c.