Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge comença una nova temporada de la Programació d'Espectacles Infantils Xarxa al Teatre Casal Cultural.

El proper diumenge 18 d’octubre es posa en marxa una nova temporada de la Programació d’Espectacles Infantils 2015/2016, que organitza el Col.lectiu Xarxa amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, els tercers diumenges de cada mes a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural.

En l’estrena actuarà la Cia De Parranda que posarà en escena “En contes d’un cove”.

La Ketty, pubilla de la masia de Can Tidubi, no sap què vol ser de gran. Seguint el consell del seu avi cisteller, decideix viatjar per tot arreu: a les Terres del Sud, Nord, Est i les de l’Oest. Coneix diferents formes de fer, de ser i de solucionar problemes i els explica als seus veïns tot enviant una postal! Històries i contes amb cistelles, senalles, baguls i coves a cabassos: res es crea ni es destrueix...tot es transforma! Es transforma en un poble, en un tren, en un taxi, en la gran Muralla, en un restaurant, i fins i tot en un pastís gegant, molt gran, immens!.... Però tot i així, no és veu perquè està molt ben amagat.......

El següent espectacle serà el 15 de novembre quan s’ha programat l’espectacle de titelles “Filumí, caçador de mosquits” a càrrec de la Cia. La Closca.

La programació de Xarxa seguirà a partir del mes de gener i fins a l’abril, amb espectacles cada tercer diumenge de mes a les 6 de la tarda al Teatre Casal Cultural, recordar que els socis de xarxa gaudeixen de descomptes molt interesants.