Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dues abonades a les piscines municipals guanyen entrades per gaudir de l'Ecorail del Cardener

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l’Ecorail del Cardener, han sortejat 2 entrades per a gaudir d’una ruta amb l’Ecorail entre els abonats a la piscina municipal. El sorteig s’ha realitzat aquest dimecres a les piscines municipals de Sant Fruitós de Bages.

Els regidors de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, Xavier Racero i Tomàs Casero han estat els encarregats de realitzar el sorteig a través de la mà innocent d’alguns dels usuaris de la piscina.

Les guanyadores de les entrades podran fer-ne ús a partir del 4 de setembre, quan l’activitat es torni a posar en funcionament.

L'Ecorail del Cardener és un projecte innovador, original i únic a Catalunya i a l'Estat, que aprofita les vies ferroviàries del territori per convertir-les en un sistema de transport turístic. El recorregut té 8 quilòmetres, entre el poble de Callús i el Mas de Sant Iscle a Sant Fruitós de Bages. L'entorn natural que envolta aquest tram aporta gran valor al trajecte, amb magnífiques vistes a Montserrat, al Pla de Bages i al paisatge del Cardener. S'utilitzen vehicles lleugers, el ciclorail i el trenpat, que tenen en comú la lleugeresa, la simplicitat i la baixa velocitat a la qual es desplacen.

 

https://goo.gl/photos/jPsf2pPezmqnFGUd8