Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Durant els propers dos mesos es torna a instal·lar el radar informatiu als carrers de Sant Fruitós de Bages

L’ajuntament de Sant Fruitós de Bages col·loca el radar informatiu itinerant per diferents punts del municipi per tal de poder fer un estudi per conèixer el comportament dels conductors i conscienciar-los que no es pot córrer amb el vehicle.

Els conductors que circulin per Sant Fruitós de Bages durant els propers dos mesos seran informats de la velocitat real a la que circulen. La instal·lació d’aquest radar és alhora pedagògica i informativa. El radar permetrà, per una banda, conscienciar i informar als conductors sobre els límits de velocitat, i per l’altra recollir diferents dades associades que permetran realitzar posteriorment un estudi.

Un cop desgranades les dades recollides, l’estudi permetrà adoptar mesures per millorar la mobilitat i la seguretat de conductors i vianants.

Des del divendres dia 9 el radar s’ha col·locat al Camí de Sant Benet i és previst que cada setmana ocupi un lloc diferent del municipi. Alguns dels llocs escollits són l’avinguda Girona, el vial lateral del polígon de la Serreta, la travessia de Pineda o la carretera de Les Brucardes.

Aquest radar té la propietat compartida entre l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, l’ajuntament de Santpedor i l’ajuntament de Sallent a través del servei mancomunat de les seves policies locals.

Imatges relacionades