Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 4 de gener comencen les bonificacions de l'autopista de Terrassa

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha començat aquest matí la campanya de difusió de les bonificacions que s’aplicaran a l’autopista de Terrassa a partir del proper 4 de gener. El decret aprovat per la Generalitat contempla, en alguns casos, descomptes del 50%, i en d’altres, gratuïtat.

• 50% de descompte en la barrera lateral de Sant Vicenç de Castellet, per als moviments interns entre l’enllaç 41 (per als vehicles que accedeixin a l’autopista des de l’entorn de Monistrol de Montserrat) i els enllaços 49 (Manresa sud), 50 (Manresa centre) i 54 (Sant Fruitós de Bages) en els dos sentits de la circulació.
• Gratuïtat en la barrera troncal de Sant Vicenç de Castellet per aquells vehicles que entrin o surtin de la C-16 pels enllaços 49 (Manresa sud), 50 (Manresa centre) i 54 (Sant Fruitós de Bages) en tots dos sentits de circulació.

Aquestes bonificacions se sumen a les ja existents. En poden gaudir de manera immediata a partir del 4 de gener de 2016 tots els vehicles de categoria II que facin moviments interns, que disposin de Teletac, que compleixin els requisits indicats i que circulin entre les 7 i les 10.30 h i entre les 17.00 h i les 21.00 h.
Els descomptes són específics i només s'apliquen per a moviments a Manresa i municipis del seu entorn. Queden exclosos d'aquestes bonificacions els moviments que tinguin continuïtat per altres vies d'alta capacitat, com la C-16 cap al nord, i en direcció Baix Llobregat o Vallès per la C-55 (a partir del P.K. 12 al sud del nucli de Monistrol de Montserrat) o la C-58 (a partir del P.K. 38 sobre el pont del Llobregat).

Per a més informació cliqueu aquí.