Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El bar de les piscines comptarà amb activitats de dinamització i ampliarà l'horari d'obertura

La nova gestió del servei s'ha seleccionat d'entre les propostes presentades per joves emprenedors.

Sant Fruitós de Bages ha impulsat aquest any un nou model per tal de seleccionar qui realitzarà la gestió del bar de les piscines municipals. A través d'un concurs públic, joves emprenedors menors de trenta-cinc anys han pogut presentar la seva proposta de gestió per aquest servei.

El projecte guanyador i que, per tant, serà qui gestionarà el bar aquest estiu, proposa diferents activitats de dinamització setmanal com tardes de karaoke o bingo familiar, tornejos de ping-pong, servei de biblioteca en línia i retransmissió d'esdeveniments esportius.

Paral·lelament, també amplia l'horari d'obertura del servei, obrint de dilluns a dijous i els diumenges de 2/4 d'11 del matí a 8 del vespre de forma ininterrompuda i els divendres i dissabtes ampliant l'horari fins a les 10 de la nit.

Pel que fa als productes que s'oferiran es presenta una carta que combina les begudes fredes i calentes, els entrepans i els gelats, amb propostes de tapes, i fruita natural. En aquesta línia es potenciarà la compra de productes al comerç local i de proximitat, tant en producte fresc com amb aquell que s'adquireix a través dels distribuïdors alimentaris.

L’Ajuntament invertirà 6.000 € a l’espai a través de la compra de maquinària per valor d'aquest import i els nous gestors del servei realitzaran una inversió de 2.500 € més per a altres materials necessaris per a la seva obertura.

Per tal de valorar els diferents projectes presentats s'ha tingut en compte el tipus d'establiment que es proposa i la seva forma de gestió, les activitats lúdiques i culturals que s'hi duran a terme, els recursos tècnics i materials de què es disposarà així com l'estudi econòmic de viabilitat.

L'Ajuntament ha decidit optar enguany per aquest nou sistema per tal de donar oportunitats al jovent en la seva inserció al món laboral, i alhora per poder desenvolupar noves propostes en aquest equipament lúdic i esportiu.