Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Batibull omplirà de bàsquet Sant Fruitós de Bages

El tret de sortida de la Festa Major Infantil, el Batibull, girarà a l’entorn de Sant Fruitós de Bages, Ciutat del Bàsquet Català 2016.

El proper dimarts 28 de juny, comença la festa major infantil amb la ja tradicional cercavila amb animació infantil. La rua s’iniciarà al Parc del Castell a 2/4 de 7 de la tarda, amenitzada per Pep Callau i els Pepsicolen. Els participants a la festa arribaran a la Pista Coberta de l’escola Monsenyor Gibert on, sota el lema “Esclata la festa a la Ciutat del Bàsquet Català” hi ha preparada una gran sorpresa a l’entorn d’aquest esport. Els més xics del poble podran jugar i ballar al ritme dels animadors i dels Tabalers Asmodaics i Goliaters. A l’escola també s’instal·laran inflables per la canalla.
El pagès Fruitós, el personatge que ja acompanya als infants a la festa des de l’any passat, enguany vindrà acompanyat per un nou personatge, la Nita, una teixidora. Durant els 3 dies de festa els nens podran gaudir jugant i ballant amb ells i també podran fer-se màscares dels personatges.
Els següents actes programats pel Batibull són la festa del confeti el dimecres 29 de juny i el correaigua el dijous 30 de juny.