Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El butlletí i l'agenda municipal renoven imatge

Els santfruitosencs rebran, aquest mes de febrer, l’agenda i el butlletí municipal amb un nou disseny molt més modern i adaptat als nous temps.

Si el butlletí municipal ja va sortir a la llum amb el seu renovat disseny durant els mesos de desembre i gener, aquest mes de febrer és el torn de l’agenda d’activitats municipals. Amb la tirada conjunta d’aquests dos mitjans de comunicació, el consistori unifica la imatge gràfica de la seva comunicació exterior.

La nova agenda, tot i presentar una cara renovada, continua amb el mateix objectiu de sempre: mostrar totes les ofertes d’oci del municipi d’una forma clara i entenedora.

Aquest nou disseny, molt més àgil i visual, introdueix com a principal novetat una llegenda on es destaquen les activitats proposades per temàtica: infantil, teatre, joventut, gent gran,... A més, s’ha afegit una nova galeria d’imatges a la part superior on s’hi ressalten les activitats que no estan incloses en format de text.

Pel què fa al contingut general, la portada destaca les activitats més rellevants a partir de fotografies, les pàgines interiors mostren de manera cronològica tots els actes en format bimensual i la contraportada especifica les activitats que es realitzen en els diferents equipaments del municipi i els punts de venda d’entrades.

A banda informem que a partir d’aquest mes de febrer, la biblioteca municipal passa a ser un punt de venda d’entrades a banda dels ja habituals com són el Nexe-Espai de Cultura i l’àrea de cultura de l’ajuntament.