Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El calçat esportiu solidari enviat per Sant Fruitós de Bages, arriba a Uganda

Els veïns i veïnes, el comerç local i Vòlei Català van recaptar 550 parells de sabates.

Els més de 550 parells de sabates recollits pels veïns i veïnes i el comerç local de Sant Fruitós de Bages i les donacions de Vòlei Català que es van recollir durant la celebració del Campionat de Seleccions Territorials de Vòlei del passat mes d'abril, ha arribat a Uganda.
L'associació sense ànim de lucre Kukura, ha fet arribar el material a la comunitat de Gweri, situada als afores de Fort Portal, a prop de la frontera amb el Congo. A finals d'agost es va fer el repartiment de prop d'un centenar de sabatilles esportives i sabates als més petits de la comunitat, mentre que aquest setembre s'ha fet l'entrega d'uns 150 parells de mides de jove i adult.
L'enviament del material a països com Uganda és el que comporta més dificultat a causa dels alts costos, per això la resta del material que encara queda per enviar, uns 300 parells de sabates, es traslladarà a Fort Portal a finals d'any, amb una nova tongada de voluntaris. Kukura aprofita els trasllats dels voluntaris i voluntàries que poden viatjar amb dues maletes, per fer arribar aquest i altres materials cap a destí. D'aquesta manera s'asseguren l'arribada del mateix i alhora es redueixen costos.
Des de l'Ajuntament es vol agrair a tota la ciutadania aquest gest altruista que els ajudarà a rebaixar el risc de lesions, ferides i infeccions que es poden produir per anar descalç.
Els més joves de la comunitat de Gweri han volgut enviar un missatge d'agraïment tant a l'Ajuntament de Sant Fruitós com al Vòlei Català per aquest material, amb el que podran gaudir d'una pràctica esportiva més segura i igualitària.