Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El campionat de Catalunya de Seleccions Territorials aplega més de 1.000 persones diàriament a Sant Fruitós de Bages

400 nois i noies han pres part en els partits durant els tres dies que ha durat la competició.
Participants categoria infantil
Participants categoria infantil

Sant Fruitós de Bages ha pogut gaudir del millor voleibol de base de Catalunya durant la celebració del Campionat de Catalunya de Seleccions Territorials que s'ha disputat al pavelló d'esports de Sant Fruitós de Bages els dies 12, 13 i 14 d'abril.

Durant les tres jornades que ha durat la competició, uns 400 participants de les categories infantil, cadet i juvenil, entrenadors i entrenadores, equip tècnic i públic han omplert el municipi.

La celebració d'aquesta competició ha omplert de gent i bon ambient els carrers i els establiments de Sant Fruitós de Bages, des de l’organització es calcula que, en cadascuna de les tres jornades que ha durat el campionat, unes 1.000 persones han visitat el municipi.

Els campions de categoria infantil han estat Z2 Esteban en categoria masculina i BCN1 Score, en la femenina. En categoria cadet han guanyat la competició masculina l'equip Z1 Diputació de Barcelona i la femenina BCN3, representant l'Ajuntament de Sant Fruitós. Finalment, en categoria juvenil els millors han estat Z2 Vichy Catalan en el masculí i BCN2 Wilson en el femení. Tots els participants han rebut en finalitzar la competició una medalla de participació.

Durant la competició els assistents han pogut participar en l'acció solidària que s'està duent a terme al municipi per tal de recollir calçat esportiu per Uganda, de la mà de l'ONG Kukura. Les persones que vulguin participar en aquesta recol·lecta encara poden fer-ho fins al pròxim 30 d'abril dipositant calçat esportiu en bon estat als diferents punts que hi ha habilitats al municipi: Ajuntament, Nexe- Espai de Cultura, pavelló d'esports, camp de futbol municipal i centres educatius del municipi

La celebració d'aquest esdeveniment esportiu ha estat possible gràcies al treball conjunt de la Federació Catalana de Voleibol, l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'ASFE que, després de l'èxit del campionat, ja es treballa per tal d'impulsar nous projectes de col·laboració.